Dat is ons outdoor event terrein voor kampen, groepen- en jeugdgroepen-events voor tot 80 personen. Het gebied is ongeveer 2 hectare groot en ligt ietwat terzijde van de camping, in het bos en onder hoge fijnsparren. Ideaal voor avonturen en opleidingen. Het gevoel voor de natuur en sociaal-creatieve dynamiek kan zich hier volop ontplooien...


Voor uw event brengt u uw eigen tenten of paviljoens mee. Uiteraard mag u ook vuurplaatsen inrichten. Dat is perfect voor gemeenschappelijk koken. Tevens zijn vuurplaatsen een mooie ontmoetingsplek en het middelpunt van een Camp. Indien gewenst organiseren wij s' ochtends het ontbijt of een cateringservice.Het terrein is uitermate geschikt voor verschillende natuur- en gemeenschappelijke belevenissen:
nachtwandelingen, acties in het bos, natuurobservaties, boogschieten... plaatselijke bootverhuurders bieden tevens kano toeren aan. Indien gewenst organiseren wij een bus transfer naar de dichtbij zijnde vrijetijds- en Avonturenparks. De deelnemers maken gebruik van de sanitaire inrichtingen van onze camping. Wij adviseren en ondersteunen u graag met uw ideeën en projecten. 

Terug naar overzicht van het terrein